miércoles, 28 de mayo de 2014

pg 58

 Pg 58 Elabora el teu propi resum de la unitat, completant els espais buits amb les paraules clau.
1. La llei de propietat intel·lectual protegeix els drets d’autor, també coneguts com a copyright. Hi ha autors que, mitjançant la llicència copyleft, permeten la utilització, modificació i distribució lliure de les seves creacions.

2. Quann necessitem crear, modificar, eliminar i rnllaçar continguts emmagatzemats en una base de dades d’una manera molt senzilla, utilitzem les wikis. Aquesta eina ens permet, des d’unús personal, crear, fins i tot, una enciclopèdia.

3. Els blocs ens permeten crear un diari personal en línea i, així, compartir les nostres idees i pensaments amb altres persones. Si volem establir un debat d’idees, disposem de fórums de discussió, que ens permeten tenir un debat.

4. Internet ha suposat una revolució en el camp de la compartició d’arxius multimedia. Actualment amb l’aparició del fenomen Picasa, compartir arxius de vídeo és una tasca molt senzilla. Si volem publicar per compartir fotografíes, hi ha moltes més possibilitats, tot i que l’eina ouTube del Google és una de les que té més èxit.

5. Lenciclopèdia Viquipèdia té com a objectiu fer arribar el coneixement a tots els pobles del món i que la pobresa no sigui una barrera a l’accés a la cultura.

6. Quan un web és molt interessant, el millor és fer-hi una subscripció per estar informat i saber a cada momento, en forma titular, les novetats.


7. Quan volem comunicar-nos en temps real amb una o diverses persones, una de les opcions més senzilles és el xa. Ho podem fer a través d’un programa client o des d’una web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario